Vlastnosti a technické detaily
BIO tapioková múka – všestranný prírodný škrob. Tapioková múka je prírodný škrob, ktorý sa vyrába lisovaním čerstvých koreňov rastliny manioku ( Manihot esculenta), nazývanej tiež kasava, tapioka alebo yuca. Je to juhoamerická rastlina, ktorá rastie v tropickom a subtropickom podnebí. Maniok je obľúbený práve pre svoje mäsité hľuzy, ktoré používali už Indiáni na výrobu múky a štiav. Skvelá voľba na zahusťovanie polievok a omáčok alebo pri príprave dezertov. Prečo je BIO tapioková múka nenahraditeľnou ingredienciou v každej kuchyni? je organická, bezlepková a vegánska - vhodná pre vegánov, vegetariánov, paleo dietárov a všetkých, ktorí sa vyhýbajú lepku, dokonale nahrádza použitie bielej múky alebo kukuričného škrobu, využijete ju pri príprave polievok a omáčok (na zahusťovanie), smoothies, pudingov, krémov alebo pri pečení dezertov, je bez vône a chuti, takže ju môžete bez obáv pridať do akéhokoľvek jedla, keďže neovplyvní chuť. Tapiokový škrob je vynikajúcou alternatívou bielej múky a kukuričného škrobu.